Thread Rating:
2025-07-29, 03:17 AM
Lep pozdrav, igralci! Rad bi vprašal nekaj glede izplačil na SlotsPalace. Sam sem imel v preteklosti težave z nekaterimi igralnicami, kjer sem moral čakati več kot en teden na svoj denar. Zdaj me zanima, ali so izplačila pri tej platformi zanesljiva in kolikšna je povprečna hitrost prenosa sredstev?
2025-07-29, 04:15 AM
Odlično vprašanje, Žiga! Sama sem trenutno na 3. stopnji VIP programa v slotspalace-si.com , in lahko rečem, da se bonusi in pogoji postopoma izboljšujejo. Višje kot si, večji je tvoj mesečni cashback (pri meni trenutno 10 %), višje so omejitve za izplačila, in dobiš tudi osebnega upravljavca računa. Poleg tega imaš možnost sodelovati na ekskluzivnih turnirjih samo za VIP-je. Če si res aktiven, kot praviš, se ti zna hitro splačati.
2025-07-29, 05:12 AM
Tudi jaz sem izplačevala preko Skrill in nikoli nisem čakala dlje kot dva dni. Pomembno je, da imaš res vse podatke pravilno izpolnjene in ne čakaš do zadnje ure za preverjanje identitete. SlotsPalace ima zelo dobro podporo strankam, ki ti hitro pomaga, če se kje zatakne. Zame je ena bolj zanesljivih platform kar se tiče financ.