Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What is your luckiest game?
Υπάρχει ένα παιχνίδι που κάθε φορά που το παίζω νιώθω ότι θα μου φέρει γούρι! Θυμάμαι μια φορά που έριξα ένα μικρό ποσό στο αγαπημένο μου slot και ξαφνικά ήρθαν τρία scatter και πήρα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Εσείς έχετε κάποιο παιχνίδι που θεωρείτε το “γούρι” σας; Μοιραστείτε ιστορίες!
Χαχα, όλοι έχουμε ένα τέτοιο παιχνίδι που πιστεύουμε ότι μας πάει! Εγώ π.χ. πάντα γυρνάω σε ένα συγκεκριμένο φρουτάκι στο slots palace γιατί όσες φορές κι αν δοκιμάσω άλλα, εκεί έχω τα καλύτερα αποτελέσματα. Μια φορά με φίλους ποντάραμε σε ένα τραπέζι ρουλέτας live και πέσαμε όλοι πάνω σε κόκκινο, βγάλαμε γερό χαρτζιλίκι και το θυμόμαστε ακόμα. Μερικές φορές είναι καθαρά θέμα timing, άλλες απλά τύχη!
If I had a luckiest game, it would probably be something like roulette—a game where everything is left to chance, no strategies, no thinking, that’s not my neighbor online just a spin and fate decides. It fits the idea of trusting the moment and letting the universe do its thing. If I were to "win" at something, that kind of game would be where luck might smile at me.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Users browsed this thread: GeorgeEvelyn , kewoxap7 , kolepa9 , mevad7